5

Resolved

Poor Performance when No Advert Shown

description

Hey Mark,
 
Where I have setup 1 provider and they dont have an ad to show, it seems that the control tries lots of times to get one and actually slows the entire application down. I have seen this in the output of Visual Studio and it looks something like the following :
 
WPUnifiedAd - Chosen adprovider: MobFox
WPUnifiedAd - Chosen adprovider: MobFox
No Ad
No Ad
WPUnifiedAd - Chosen adprovider: MobFox
No Ad
WPUnifiedAd - Chosen adprovider: MobFox
No Ad
WPUnifiedAd - Chosen adprovider: MobFox
No Ad
WPUnifiedAd - Chosen adprovider: MobFox
No Ad
WPUnifiedAd - Chosen adprovider: MobFox
No Ad
No Ad
WPUnifiedAd - Chosen adprovider: MobFox
No Ad
WPUnifiedAd - Chosen adprovider: MobFox
No Ad
WPUnifiedAd - Chosen adprovider: MobFox
No Ad
WPUnifiedAd - Chosen adprovider: MobFox
No Ad
WPUnifiedAd - Chosen adprovider: MobFox
A first chance exception of type 'System.Net.WebException' occurred in System.Windows.dll
A first chance exception of type 'System.Net.WebException' occurred in System.Windows.dll
A first chance exception of type 'System.IndexOutOfRangeException' occurred in mscorlib.dll
A first chance exception of type 'System.IndexOutOfRangeException' occurred in mscorlib.dll
A first chance exception of type 'System.ArgumentNullException' occurred in mscorlib.dll
No Ad
No Ad
WPUnifiedAd - Chosen adprovider: MobFox
No Ad
WPUnifiedAd - Chosen adprovider: MobFox
No Ad
WPUnifiedAd - Chosen adprovider: MobFox
No Ad
No Ad
WPUnifiedAd - Chosen adprovider: MobFox
WPUnifiedAd - Chosen adprovider: MobFox
No Ad
No Ad
WPUnifiedAd - Chosen adprovider: MobFox
WPUnifiedAd - Chosen adprovider: MobFox
No Ad
No Ad
WPUnifiedAd - Chosen adprovider: MobFox
WPUnifiedAd - Chosen adprovider: MobFox
No Ad
No Ad
WPUnifiedAd - Chosen adprovider: MobFox
No Ad
WPUnifiedAd - Chosen adprovider: MobFox
No Ad
 
The Descriptor that I have is the following:
<AdCountryDescriptor InitialAdProvider="MobFox">
        <Probability Value="100" AdProvider="MobFox" />          
</AdCountryDescriptor>
 
Also, I see that the build on NuGet is a debug one...any chance of doing a release build?
 
Regards,
Mauro

comments

wrote Jun 4, 2012 at 9:05 PM

Fixed on changeset 13219

wrote Jun 4, 2012 at 9:05 PM

wrote Jun 18, 2012 at 8:06 AM

wrote Feb 14, 2013 at 6:47 PM

wrote May 16, 2013 at 9:08 AM

wrote May 16, 2013 at 9:08 AM

wrote Jun 14, 2013 at 7:07 AM